מינון תרופה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

24/11/2014 | 10:57 | מאת: עדי

שלום, בחודש וחצי הקרובים אני עתידה לסיים עם הטיפול הביולוגי. בחודשים האחרונים שמנתי לעומת המשקל ההתחלתי שלי בטיפולי הכימו. הרופאה שלי מעולם לא ביקשה ממני להישקל או ציינה בפניי שיש משמעות למשקל במינון התרופה. משיחה אקראית עם האחות נאמר לי שעלייה של 10% ומעלה משמעותית למינון התרופה. עליתי את ה 10% הללו ומינון ההרצפטין לא שונה. נשארו לי רק שני טיפולים,אני מודאגת שבחודשים האחרונים קיבלתי מינון נמוך מדי. האם כך הדבר?

27/11/2014 | 16:42 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

עדי שלום, יש משמעות למשקל, אבל ככל הנראה לא ברמת הקילו הבודד. אני מציעה שתישקלי כעת, ותודיעי לרופאה שלך מה המשקל שהתחלת בו וכמה את היום, והיא תעשה את ההחלטה לשנות את המינון של התרופה. בהצלחה, מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד