לא דואגים לנשים שעשו הגדלת שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

19/11/2014 | 14:57 | מאת: אסנת

שלום רב, כל הנשים שעברו הגדלת שדיים נמצאות בבעיה קשה כשמדובר בגילוי מוקדם. הרופא שניתח אותי הסביר לי שאם חלילה יהיה גידול קטנטן מתחת לסיליקון ייקח זמן לגלות אותו. זה בדיוק מה ששמעתי מהטכנאיות שעשו לי ממוגרפיה ואולטרא סאונד. הבדיקה היחידה שיכולה "לראות" מתחת לשתל זה MRI שאף קופה לא תסכים לבצע ללא סיבה ממש טובה

22/11/2014 | 11:46 | מאת: פרופ' משה שבתאי

שלום. אין כל בעיה בגילוי מוקדם הנשים עם שתל סיליקון. בדיקת רופא , ממוגרפיה (בגיל המתאים) ואולטראסאונד מספיקים בדכ. MRI שמור למקרים ספציפיים. בברכה

מנהל פורום סרטן השד