פניה לאונקופלסטיקאי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

31/08/2014 | 20:29 | מאת: אסתר קארליג'אנו

שלום, אני אמורה לעבור ניתוח להוצאת גידול ממאיר בגודל 1.5 ס"N הממוקם בשעה 2 מתחת לפטמה. שני כירורגים דיברו על centrallampactomy שמעתי על אונקופלסטיקה ושיניהם דברו בעצם על כך שאין צורך במקרה שלי בגלל היותי בעלת חזה גדול וקוטן הגידול לערב בניתוח זה פלסטיקאי האם אתה מסכים? באיזה מקרים כדאי והאםם קופ"ח כללית מאשרת הוספת פלסטיקאי לתוכנית אודה על תשובה מהירה

02/09/2014 | 18:57 | מאת: ד"ר יצחק ליפין

אני מציע בכל מקרה להתיעץ ולערב פלסטיקאי בניתוח לשם הבטחת סימטריה ותוצאה אסטטית מיטבית

מנהל פורום סרטן השד