טמוקסיפן או לטרוזול

דיון מתוך פורום  סרטן השד

26/07/2014 | 20:04 | מאת: סילביה

שלום. בת 54 ,3 שנים ללא מחזור. לאחר טיפולי כימו AC + TEXOL, כריתה חלקית ולפני הקרנות שנקבעו . רופא אחד המליץ אל תרופת לטרוזול כטיפול הורמונלי וזאת מאחר ואני כ-3 שנים לאחר הפסקת מחזור. רופאה אחרת ממליצה על טוקסיפן שלדעתה אוכל לקבל תקופה ממושכת יותר . אבקש לקבל דעתכם. תודה רבה

03/08/2014 | 10:25 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

שלומות, שתי התרופות הן אופציה טובה מאד יש קצת ייתרון ללטרוזול אבל הוא קטן. יש לקחת בחשבון את תופעות הלוואי האפשריות עבורך, וכדאי גם לנהל על זה דיון. קשה להגיד ככה מה עדיף בשבילך, מה גם שלא כתבת לנו מה המחלה שלך... אז תזרמי עם הרופאה שלך.... בהצלחה, מירב בןד דוד

מנהל פורום סרטן השד