בקשה לקבלת עזרה דחופה בקבלת החלטה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/01/2015 | 11:14 | מאת: הילה

בוקר טוב לכולם אבקש את עזרכם בקבלת החלטה , בעקבות החלפת רופא החלטנו לנסות פעם נוספת שאיבה של ביצית שלי לפני נסיעה נוספת לקפריסין אחרי שהנסיעה הקודמת הסתיימה בהיריון מחוץ לרחם. הרופא הציע אחת משתי חלופות : או שאיבה של זקיק טבעי שלטענתו הביצית בתוכו עשויה להיות איכותית יותר או לקיחת הורמונים במשך 20 יום ולאחר מכן שאיבה נוספת (כאשר בפעמים הקודמות בקושי הגבתי להורמונים- אך הוא שינה את סוג ההורמונים). קשה לי להחליט מה לעשות.. אודה לעזרתכם הדחופה אני צריכה להחליט עד מחר .. תודה רבה !!

01/02/2015 | 21:40 | מאת: מטופל"שית

יש עוד ככ הרבה גורמים שצריך לקחת בחשבון.... בת כמה את? האם הרזרבה השחלתית שלך נמוכה? עם ההורמונים לכמה זקיקים את יכולה להגיע? כמה את בלחץ להקפיא ביציות? האם יש ביכולתך להזריק במשך 20 יום? מה היה בפעם הקודמת שנקלטת להיון? על בסיס טבעי או גירוי? בסופו של דבר זו החלטה אישית שלך! אני למדתי בכל העיניין הזה שאין חוקים. יכולה להיות ביצית אחת והיא תיקלט ויכולים להיות 20 ולא יקרה איתם כלום.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה