חדשה-ישנה...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

20/09/2014 | 17:50 | מאת: שרית

שלום לכולם... לפני כמעט 5 שנים הייתי פה לפני ההפרייה שעברתי, אני מכירה רק את נועה... מתחילה לזרום לכיוון סבב נוסף של החזרת ביציות מופרות מוקפאות, אשמח לשמוע מבנות שעברו את התהליך. המון הצלחה לכל הבנות ושנה טובה ומוצלחת :) שרית

19/10/2014 | 22:05 | מאת: מטופל"שית

אני פה כבר כמעט 4 שנים :) וכבר עברתי 2 לידות ברוך השם מIVF אצלי לא הגענו למצב של מוקפאים אז קשה לי לענות לך אולם מניסיון של חברות התהליך קצת יותר ידידותי מבחינת הורמונים יחד עם זאת עם סיכויים נמוכים יותר בגלל איכות הביציות. אז כל מה שנשאר זה להפשיר, לראות מה שרד ולהחזיק אצבעות :)

19/10/2014 | 22:36 | מאת: שרית

תודה על התגובה, נחזיק אצבעות :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה