אהובות שלי...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

20/08/2014 | 22:12 | מאת: מטופל"שית

אהלן, התגעגעתי! אני מצטערת שקצת נעלמתי :) ב-15/7 נולדה לי נסיכה קטנה (הצטרפה למלך שלי בן ה-2.9 )בלונדינית עם עיניים כחולות ממכרות בניתוח קיסרי. אין מאושרת ממני. פשוט חלום שהתגשם. אז מעבר לעייפות ולחוסר שעות השינה אני חייבת להגיד לכן - ניצחתי!!!! ברוך השם יש לי בן ובת כתוצאה מטיפולי IVF (תאמינו לי יש לי חשק לחזור לילד שלישי) - ושום דבר לא יעצור אותי. מקווה שכל אחת מכן תזכה בקרוב בניצחון הקטן (ענק) שלה ובתקווה לבשורות טובות :) חוזרת לכינוי שלי מטופל"שית (מטופלת פריון לשעבר) לעת עתה. נשיקות

20/08/2014 | 23:30 | מאת: בלינקי

מזל טוב מטופל"שית!!! תודה על האופטימיות ועל העידוד...בהחלט מקור להשראה...:-) שיהיה לך המון נחת ואושר מגידול הנס שלך..מגיע לך! בלינקי.

21/08/2014 | 12:56 | מאת: אייל של נורית

יישר כח, ההודעה שלך ממלאת השראה והתרגשות גדולה תהני, תהנו - כמה שיותר, איזה יופי

22/08/2014 | 15:46 | מאת: נועה

כל כך שמחה שהגשמת את חלומך :-) When you are ready - we are ready לשלישי :-) שבת שלום ונשיקות גדולות

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה