עזרה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

23/04/2014 | 07:02 | מאת: רויטל

שלום !! יש לי כמה שאלות ברשותך... אני נמצאת בארה"ב, אובחנתי כי יש לי cin 2 וhpv high risk היה אמור לי להיות היום ניתוח LEEP והגעתי למרפאה הקטנה (שעושה את זה בלי ביטוח רפואי), אבל האחות המתמחה אמרה לי שהאיזור שהיא צריכה להוריד עם הליפ הוא גדול מדי בשביל רק ליפ וכנראה צריך גם לייזר.. היא לא ידעה להגיד לי אם האיזור גדל ככה בחודש ימים (מאז שהזמינו אותי ללופ) בגלל שמישהי אחרת עשתה את האבחנה.. שאלתי היא- מה זאת אומרת האיזור גדול מדי בשביל לעשות LOOP ? לא נתקלתי בשום מקרה כזה באינטרנט, והאחות לא בדיוק הסבירה לי מה קורה.. וזה עוד יותר מלחיץ ! כתוב cin 2 with cervical neck involment והיא אמרה שיש לי נגעים בכל 4 הפינות של צוואר הרחם.. אני בת 27, רוצה מאוד להביא ילדים, מה הסיכוי שזה סרטני כעת? אולי התפתח מהר מאוד? אין לי ביטוח רפואי, והניתוח עולה 6000דולר !! אני שוקלת לטוס לארץ חודש הבא ולעשות את הניתוח בארץ, האם מספיק כל הטפסים שיש לי עם כל הבדיקות או שבארץ גם יצטרכו לעשות שוב ביופסיה וקולופוסקופיה ?(אני פשוט לא רוצה לחכות יותר מדי חודשים..) תודה על תשובתך מראש !!

רויטל שלום, קשה לי ליעץ לך משהו שישמע רציני מבלי לת מעורב במשהו בבדיקה עצמה. אני חושב שאם עלות הטיפול היא כפי שאת מציינת - הייתי ממליץ באמת לחזור לארץ ולעבור את הטיפול כאן. כדאי יהיה להביא את כל התוצאות אולם רצוי שתחזרי על הקולפוסקופיה והביופסיה. באינ מדיקל אנחנו יכולים לעזור לך לעבור את התהליך במהירות אולם הדבר יהיה כרוך בתשלום שכן אנו מוסד פרטי. יש לנו מומחה בעיות צואר הרחם כך שתקבלי טיפול מהיר ויעיל. רפואה שלמה.

מנהלי פורום האשה והרחם