בודק הסימפטומים


ממליצה על ד"ר ראובן וייל
מחבר:שרה
תאריך:2/8/2009
שעה:14:49
ביקרתי אצלו פעמיים, הוא מקצועי ואמין ואינו ממהר לפתור את הבעיה בניתוח.
הוא נתן לי מרשם למשחה שהאחרים כלל לא מזכירים שהיא קיימת.
ודבר נוסף, ניתוח עלול לגרום למצב בו אנו עלולים לאבד שליטה על הסוגרים וגם את זה רבים אחרים לא אומרים.
אז.... שווה לנסות.
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
02/08/09 14:49
09/10/11 15:37
09/10/11 15:37
08/04/14 20:46
ביקרתי אצלו פעמיים, הוא מקצועי ואמין ואינו ממהר לפתור את הבעיה בניתוח. הוא נתן לי מרשם למשחה שהאחרים כלל לא מזכירים שהיא קיימת. ודבר נוסף, ניתוח עלול לגרום למצב בו אנו עלולים לאבד שליטה על הסוגרים וגם את זה רבים אחרים לא אומרים. אז.... שווה לנסות.
הייתי אצל ד"ר ראובן וייל עקב בעית פיסורה. ד"ר וייל מקצועי מאוד , מתקשר וסבלני, הקדיש לי את כל הזמן שנדרש , וצייד אותי במה שנדרש ......והבעיה נפתרה.
הייתי אצל ד"ר ראובן וייל עקב בעית פיסורה. ד"ר וייל מקצועי מאוד , מתקשר וסבלני, הקדיש לי את כל הזמן שנדרש , וצייד אותי במה שנדרש ......והבעיה נפתרה.
המליץ על נטילת משחה. ולקחת נרות להקלה על העצירות. בלי הסברים.הבא בתור מיד אמר המרפאה בתוך משרד קטנטן המשמש במקביל שלושה רופאים.
אני מתפלא לקרוא פה שד"ר וייל הוא אדם סבלני. הוא היה מאד לא נחמד, חסר סבלנות ואגרסיבי. לגבי הטיפול שהמליץ, נראה אם זה אכן יפתור את הבעיה אבל בודאות לא אחזור אליו שוב ולא אמליץ לאף אחד להגיע אליו.
חיפוש מתקדם