זהות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/08/2015 | 11:10 | מאת: טל

שלום פרופ', אני בן 35, גיליתי את המשיכה לגברים לפני כ- 8 שנים. יש לי גם משיכה לנשים, אבל פחותה יותר. אני בטיפול פסיכודינמי אצל עו"ס קליני כבר כ- 6 שנים. התקדמתי הרבה, אבל מרגיש שרוצה כבר לקבל החלטות ברורות יותר לגבי עתידי. האם טיפול קוגניטיבי התנהגותי קצר טווח עשוי לסייע בגיבוש הזהות המינית?

שלום טל, אינני רואה כל יתרון לטיפול קוגניטיב-התנהגותי על פני טיפול פסיכודינאמי בקבלת החלטות מסוג זה. להפך. טיפול פסיכודינאמי אמור לעמת אותך עם האמביוולנציה שלך ועם הקונפליקטים המקשים עליך לתרגם את מה שהפקת ממנו להחלטות מעשיות ולבחירות שלך. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים