ראיתי סרטון שבו אמרו

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/12/2016 | 01:59 | מאת: רחל

שאלה קלוריות של עוגיות לא שווה לאלף קלוריות של תפוחים. מה הכוונה? סליחה מראש אם זה לא קשור לנון דיאט...

06/12/2016 | 17:35 | מאת: לילי רוזן

כי קלוריה היא יחידת מידה פיזיקאלית לאנרגיה. אלף קלוריות המתקבלות משריפת תפוחים הן בדיוק אותן אלף קלוריות שיתקבלו משריפת עוגיות. אבל הגוף שלנו הוא לא קלורימטר והתהליכים האנרגטיים בגוף אינם תהליכי שריפה פשוטים. מהטעם הזה ההתעסקות בקלוריות ובספירת קלוריות אינה יכולה להוות מורה דרך לאכילה. בגישת נון דיאט משתמשים ברעב, שובע חוש הטעם וחושים אחרים כמורי דרך טבעיים לאכילה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה