זללתי היום בחרדה מהעלייה הזאת במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/10/2016 | 22:05 | מאת: סיון

אכלתי היום בבוקר שתיתי נס קפה 2 כוסות שוקו 8 פרוסות לחם לבן טחינה קופסא שלמה של חומוס סלט ירקות אלפחורס גדול 3 עוגיות שוקולד ציפס גדולות 200 גרם חלבה וניל 200 גרם קליפות הדר בשוקולד חלב 200 גרם שוקולדים בתפזורת עליתי מהבוקר 4 קילו איך אני אוריד עכשיו 4 קילו???

25/10/2016 | 07:49 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אנא פני להתייעצות. החרדה שמלווה את האכילה , החרדה לעלות במשקל, החרדה היא נושא לטיפול. כדי להבין איך הגוף עובד, איך לאכול מבלי לפחד לעלות במשקל, איך להינות מאכילה, ולא לפחד מאוכל. איך לקום בבוקר ולא לתכנן אותו לפי מה שהמשקל אומר ועוד ועוד ועוד. יש עבודה לעשות, ואת העבודה הזו עושים בטיפול. למה את מחכה?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה