רעבה ולא מרשה לעצמי לאכול גאנק

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/08/2016 | 17:24 | מאת: מיכל

קורה הרבה פעמים שאני רעבה ואין בסביבתי אורחה שמכילה פחמימה מורכבת וחלבונים ,אלא אוכל שנקרא גאנק חטיפים שוקולדים וכו,או שבאמת לפעמים לא בא לי אוכל בריא כזה אלא עוגה כשאני רעבה. אני לא מרשה לעצמי לאכול את זה כי אני יודעת שבשתי שורות שוקולד יש 200 קלוריות וכדי לשבוע אני צריכה לאכול חצי חבילה ,ובראש שלי שאני אהיה רעבה אחרי שעתיים ,כי זה לא ארוחה מה שנקרא "מאוזנת" מבחינת אבות המזון שלה,ואז אחרי שעתיים עוד פעם אהיה רעבה ואצטרך לאכול עוד ,אז אני נשארת רעבה הרבה פעמים.זה נכון שאוכל "גאנק" כזה משביע לזמן קצר ואז צריך לאכול עוד אחכ כי רעבים מהר. תודה

14/08/2016 | 16:29 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אני מבינה שאת לא רוצה לאכול ג'אנק, אבל אם אין משהו אחר, עדיף לאכול ג'אנק מאשר להישאר רעבה. אם את יודעת שאין את האוכל שאת רוצה בסביבתך, אז אין לך ברירה אלא להביא אותו. אני לא חושבת שלהישאר רעבה זה פתרון. רעב לא עובר. הוא רק מתגבר. וכשאת לא אוכלת כשאת רעבה, את עלולה לא להרגיש את השובע שלך. כי, מי שמאד רעב, אוכל מהר ובד"כ יותר ממה שהוא צריך לאותה ארוחה.

14/08/2016 | 22:03 | מאת: מיכל

השאלה היא האם זה נכון שארוחות שהן לא "מאוזנות, (פחמימות מורכבות חלבנים ושומנים),אלא ארוחות כמו קוראסון או שעוגה או שוקולד,באמת משביעות לזמן קצר יחסית או שצריך לאכול הרבה מהם כדי להיות שבעים (לעומת ארוחה מאוזנת),ואז אוכלים עוד ועוד וככה משמינים? תודה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה