אוהבת לא אוהבת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/08/2016 | 11:08 | מאת: מישהי

שלום רב אני אישה בת 45 גובהי 1.42 כל השנים המשקל שלי היה בין 40ל42 בשנה האחרונה עליתי במשקל ואני שוקלת 47.5 לא ממש רואים אבל לי זה מפריע הבעיה היא שאני לא אוהבת ירקות לא בשר עובדת המון שעות בעבודה אוכלת במקסימום מעדן וחטיף אנרגי כשמגיעה מאוחר הביתה זוללת הפסקתי פעילות גופנית וגם אם אוכלת מעדן או חטיף אנרגי זה חייב להיות עם שוקולד או מעדן ממותק לא אוהבת חמוץ וממעיטה בפירות אשמח אם תעזרי לי בתחליפים שאוכל לחזור למשקל של 42 אין מצב שבעבודה אוכל ארוחה מבושלת העבודה שלי בין 8ל10 שעות אשמח אם תעזרי לי ותייעצי לי תחליפים לבשר ירקות פירות תודה מראש

10/08/2016 | 16:01 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

קטניות, גבינות, דגים, מוצרי חלב, ביצים. לפירות אין ממש תחליפים, אבל מיץ סחוט יכול לעבוד? הרי לא אהבת בשר ופירות גם קודם, לפני שעלית במשקל. אז מה השתנה בהרגלי התזונה שלך?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה