ארוחת בוקר 2000 קלוריות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/07/2016 | 10:20 | מאת: מירי

אכלתי היום בבוקר: תערובת אגוזים עם צימוקים, כוס ברנפלקס, 300 גרם יוגורט 5 אחוז שומן, קופסת קוטג 1% שומן, סילאן ודבש, 2 יחידות פרילינים שוקולד עגולים, כוס חלב 3% עם כף גדושה של אבקת שוקו נסטלה. זה יצא שאכלתי בבוקר 2,000 קלוריות. האם זה הארוחת בוקר שלי היום בסדר? האם יש טעויות שישמינו אותי? האם האבקת שוקו שמכילה 8 כפיות סוכר מזיקה לבריאות? האם השוקו באבקה זה טעות? במה טעיתי היום בארוחת הבוקר?

11/07/2016 | 10:54 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כדאי שתפני לייעוץ תזונתי. למשל- אבקת שוקו 8 כפיות סוכר? או שאת שמת 8 כפיות שוקו? נשמע מהתיאור שלך שאת בתחושה של איבוד שליטה על האוכל. ויחד עם תחושת איבוד השליטה, מגיעות גם כל התחושות האחרות, של השמנה וכו'. האם התחושות האלה מונעות ממך לצאת מהבית? האם יש לך התקפי אכילה? אני מציעה לך לפנות לייעוץ תזונתי בהקדם לברר מה הצרכים שלך לטיפול.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה