גרעון קלורי ואיך הגוף מרזה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/05/2016 | 23:00 | מאת: איילת קרן

בשיטה זו אוכלים רוב הזמן לפי רעב ושובע, אבל מכיוון שאנחנו אנושיים אנחנו אוכלים לפעמים סתם כי מתחשק, אז איך הגוף בסופו של דבר נכנס לגרעון קלורי ומרזה ? שאלה נוספת היא שהרבה פעמים בסביבות חמש אחהצ יש לי חשק רגשי למשהו מתוק. אם אני יאפשר לעצמי את זה האם אני עדין אוכל לרזות ? בהנחה שחוץ מזה אני אוכלת לפי רעב ושובע ?

07/06/2016 | 16:37 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כדי לענות לך על השאלה, אשמח לקבל נתונים של גיל, גובה ומשקל. עקרונית, אם את אוכלת לפי רעב ושובע, גם אם את אוכלת לפעמים כשמתחשק לך, ואת בעודף משקל, את תרזי. המתפתח לתשובה אלייך היא קודם לדעת אם מדובר בעודף משקל פיזיולוגי. אשמח לקבל יותר פרטים כדי לתת לך תשובה יותר מלאה. וכדאי לזכור שתהליך כזה לוקח זמן. אין שינויים משבוע לשבוע בהכרח.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה