שינוי אורח חיים וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/04/2016 | 22:27 | מאת: פאדי

שלום רב . אני גבר בן 58 גובה 174 סמ" משקל 98 ק"ג הרבה שנים אני תקוע על המשקל הזה עד לפני 12 שנה עישנתי כבד 30סיגריות ביום ונגמלתי ומאז עליתי 18 קילו עד המשקל הנוכחי לפני שנתיים יצאתי לפנסיה מוקדמת מה שהוסיף מעט משקל . לאחרונה רופא המשפחה המליץ על שינוי אורח חיים והרדת משקל היות ואני בגיל שצריך לשמור על הבריאות וכטיפול מונע הוסיף לי כדורי קרטייה ולינטון. לציין שאין לי סכרת או בעיות בריאות חוץ מבעיות עמוד שדרה . אני מודה שלא שמרתי על אוכל מאוזן הייתי אוכל מתוקים והרבה אורז ותפוחי אדמה עם בשר בקר --- זה 20 יום שאני שומר על אורח חיים והרגלי אוכל בהמלצת הרופא 1-שתי פרוסות לחם שחור בבקר עם לבנה או גבינה וכוס תה 2-בשעה עשר פרי 3- בשעה 13 10-12 כף אורז וחזה עוף 4- בשעה 17 סלט ירקות עם טונה 5- בשעה 21 תה עם פרוסת לחם חי עם חומוס ומעט פיצוחים---- לציין שאני לא משתמש בסוכר ןלא שותה קולה ופעיל גופנית 5 פעמים בשבוע 3 שעות כל אימון חדר כושר ושחיה וסאונה---- המתסכל אחרי 20 יום של תפריט זה שהוא מעל 50% פחות מזון ופעילות מאומצת המשקל נשאר תקוע 98.גיסתי סטודנטית בנושא ממליצה לא להתיאש ולהתמיד בגישה והתוצאות יגיעו בהמשך . האומנם ומה עצתך בנידון בתודה וברכה .

15/04/2016 | 09:06 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שלוקח זמן. אני קצת מופתעת שהרופא לא הפנה אותך לדיאטנית. שכן החלק המהותי בטיפול בירידה במשקל הוא התאמה אישית למטופל. כשמקבלים הנחיות כלליות, ואין מעקב, מאד קשה לדעת למה זה עובד או לא עובד. אני מציעה לך לפנות לייעוץ תזונתי, פרטי או דרך קופת חולים. נשמע שיש לך מוטביציה גדולה להצלחה וחבל שלא תצליח.אני מאמינה שעם מעקב מתאים תוכל להגיע לתוצאות טובות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה