שאלה הקשורה לקלן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/02/2016 | 19:00 | מאת: דרור

שלום לכן אני בן 39 176.70 מתאמן במכון כושר 4 פעמים בשבוע ..אימוני משקולות ואירובי .מבחינת האוכל יש לי תפריט שכתבה דיאטנית ואינני מרגיש רעב. הבעיה שלמרות הכל אני לא מצליח לרדת באחוזי השומן .ועל כן ניסיתי להשתמש בקלן .שאלתי האם יש קשר בין דימום ברשתית לבין שימוש בקלן ...עלי לציין שיש לי רקע של קרעים ברשתית שטופלו בלייזר ואני זהיר מאוד באימון מתאמן עם מאמן אישי . אציין שכרגע חזרתי מפציעת הדימום שהייתה ואני חוזר באיטיות לאימונים . חוזר לתפריט ...ושותה תה ירוק על מנת לעזור מהי הצעתכם ומה ניתן עוד לעשות

02/02/2016 | 16:35 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אנא פנה לרופא עם השאלה, בעיקר בגלל הדימום ברשתית.זו תרופה חזקה ולא מיועדת ללקיחה ללא מרשם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה