שאלה לי על שיטת האימון EMS

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

27/01/2016 | 16:14 | מאת: עידובאו

שלום לכם חברים, אני כבר שנים רוצה לקום מהספה ולהתחיל להכנס לכושר אבל מה לעשות אני אצלן :( מה גם שאני עושה ספורט אני חוזר הביתה עם כאבי שרירים או כאבי גב... אני מחפש כבר חודשים חדר כושר בתל אביב או חדר כושר בהרצליה או חדר כושר ברמת גן שיוכל לתת לי מענה לאימון פשוט אבל לא קשה מידי... לפני חודש ניתקלתי בראשונה בפרסומת של אימון EMS קראתי קצת על השיטה החדשה הזו וזה נראה ממש ממש בשבילי (אימון לאצלנים) 20 דק' פעם בשבוע והתוצאה (לטענתם) שווה לאימון כושר מלא... נכון! זה גורם להרים גבה, אבל לפני שאני חותם אצלם ארצה לשמוע חוות דעת של אנשים שמבינים- זה האתר שלהם http://emsclub.co.il/ - משהו יוכל לומר לי האם זה שווה או שקר??? תודה מראש :)

29/01/2016 | 08:52 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לאחרונה היו הרבה פרסומים בנושא. אני מציעה שתתייעץ עם רופא בנושא הזה .זה לא תחום המומחיות שלנו.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה