עלייה במשקל במשך זמן קצר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/01/2016 | 23:31 | מאת: gili

שלום משקלי הוא 53 וגובה 1.61..... השבוע ביליתי בחופשה במשך 5 ימים של אכילה מרובה מאוד של המון מאכלים וכמות מוגזמת של פחמימות ...מרגישה נפיחות בבטן ובירכיים...הבגדים צמודים עלי מאוד והכל לוחץ והבטן הפכה לכרס....הייתכן שעליתי 5 קילו בחמישה ימים של אכילה ללא גבול? מרגישה את זה בגוף מאוד...זה הגיוני וכיצד אוכל לחזור למשקלי הקודם?!?

11/01/2016 | 11:18 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

את מתארת אכילה של חופשה. ואם הבנתי נכון, היא לא אופיינית ליום יום שלך. אני לא יודעת מה היה בחופשה שאפשר/גרם לך לאכול הרבה יותר מהרגיל. אבל אם לא תתערבי בזה, ותחזרי לנורמות האכילה שלך, גם המשקל יחזור לנורמה שלו. 5 ק"ג זה באמת הרבה ל5 ימים, ומעורר שאלות נוספות. אם היית בסוג של בולמוס אכילה, מוגזם, בהנחה שזה היה חד פעמי ובגלל החופשה, אין לך מה לדאוג. חזרת לנורמה, וכך גם המשקל יחזור לנורמה שלו. אם מדובר במשהו אחר, יכול להיות שיש צורך בבדיקות. תחכי שבועיים שלושה, ותראי אם המשקל מסתדר מעצמו. כן שבועיים שלושה ולא חמישה ימים כמו החופשה. אם לא, תכתבי לי שוב ונמשיך לחשוב הלאה. ועוד, מה גרם לך לאכול כלכך הרבה וכלכך שונה בחופשה? שווה לחשוב על זה , כדי לא להיות במצב דומה בחופשות הבאות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה