שאלה.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/07/2015 | 22:10 | מאת: גיא.

שלום רב, בן 38 1.85 שוקל כ97 ק"ג. ומתקשה מאוד לרדת במשקל ולהוריד קצת מהבטן שתפחה לי במשך השנים האחרונות. אני לא אוכל -לפחות במשך השנה האחרונה יותר מדי אלה רק כמה שצריך, בימים מסוימים אף פחות ממה שצריך, ולא מצליח לשנות משהו. חשוב לציין שאני מיישם גם תרגילי גב ובטן יומיומיים, הולך ורץ קצת, לפחות פעם פעמיים בשבוע, כל זאת ולא מצליח להוריד את הבטן שהתפתחה במשך השנתיים האחרונות, ועוד אני לא אוכל הרבה, לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אוכל יותר... מיואש!

29/07/2015 | 08:20 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לוקחת זמן. האם התחלת לרדת במשקל? כשאתה אומר שאתה מתקשה לרדת, אתה מתכוון שקשה לך לאכול כפי שאתה אוכל היום, או שאתה לא יורד בקצב מספיק מהיר עבורך?לאור מה שאתה מתאר כדאי לבדוק ביחד מה אתה אוכל. האם תוכל לרשום לי יומן של יומיים שלושה, של מה אתה אוכל? אני רוצה לראות אם אתה אוכל מאוזן, אם אתה אוכל מספיק ואת דפוסי האכילה שלך. על פניו , ממה שאתה מתאר אין שום סיבה לא להצליח לרדת במשקל. אם אראה את יומן המזון שלך, אוכל לכוון אותך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה