עלייה של 8 קילו בשנה !!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/06/2015 | 22:52 | מאת: מאיה

בת 26 קרה אסון - עליתי השנה 8 קילו במשקל!!! בשנה שעברה שקלתי 8 קילו יותר!!! בתקופה האחרונה אני אוכלת ללא הפסקה מלא מלא כל הזמן!!! עוגות,עוגיות,בורקסים,שוקולדים,לחמים,בצקים - בלי הפסקה אני לא מצליחה עכשיו לרדת במשקל! מדדו לי במשקל מדדים: TANITA BODY COMPOSITION ANAL YXER SC-330 BODY TYPE - STANDARD GENER - FEMALE CLOTHES WEIGHT- 0.5 KG FAT % = 6.0% FAT MASS - 2.4 KG FFM- 37.0 KG MUSCLE MASS- 35.1 KG TBW = 25.1 KG TBW% = 63.7% BONE MASS - 1.9 KG BMR- 4720 KJ 1128KCAL VISCERAL FAT RATING - 1 bmi= 18.5 ideal body weight - 46.9 kg degree of obesity- -16.0% אני כל כך השמנתי הבטן שלי עכשיו שמנה כמו בלון ונפוחה כרס ענקי היקף הבטן שלי עכשיו = 98 ס"מ הבטן שלי כל כך התנפחה בגלל הבורקסים שאני כל היום אוכלת. איך אפשר להוריד את ה- 8 קילו שהעלתי השנה???

25/06/2015 | 08:35 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אם עלית 8 ק"ג, וה BMI שלך הוא 18.5 בלבד, שזה מאד נמוך ועדיין לא מספיק להקרא בריאה, יש לנו כאן בעייה שדורשת טיפול.את כנראה מחלימה מאנורקסיה, ונשמע שיש לך בולמוסי אכילה. מאיה, זו לא פעם ראשונה שאת פונה לפורום. אני חוזרת ומבקשת ממך - תפני לטיפול בהפרעות אכילה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה