שמירה על המשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/06/2015 | 18:00 | מאת: אלין

אני בת 17 שוקלת 70 עם גובה 1.65 אני מנסה להרזות כבר הרבה זמן ולא מצליחה לאחרונה אני עושה ריצות כמעט כל יום, הצלחתי לפני כשבועיים להרזות 2 קילו אבל שוב החזרתי אותם.אני בדיאטה אבל לא תמיד שומרת בגלל ארוחות משפחתיות וכו' אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות, יש לכם עצות שיעזרו לי להרזות ולשמור על המשקל?

14/06/2015 | 13:27 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

תפני לייעוץ תזונתי. את יכולה גם בקופ"ח. אם את רוצה לרדת במשקל, יש לך מעט מאד לרדת. ספורט יחזק את השרירים שלך, וייתן לך מראה יותר רזה, אבל הוא לא תשובה לירידה במשקל. ואם את רוצה לעשות דיאטה שמשלבת ספורט, אז כדי להינות מתוצאות את צריכה לאכול מספיק ולא מעט מדי. ולכן, כדי להצליח ,ולעשות את זה בצורה טובה ובריאה, עדיף שתפני לייעוץ מקצועי אישי.עיצות כלליות לא יתנו לך את המענה שאת מחפשת.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה