דיאטה ללימפדמה ראשונית

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/06/2015 | 21:07 | מאת: פרי

בת 37 שוקלת 80 ק"ג חויתי הרבה עליות וירידות (בעיקר עליות) במהלך השנים הירידות הגיעו בעקבות הורדת הפחמימות לחלוטין וכושר אינטנסיבי אבל הירידה לא החזיקה מעמד אני והסביבה האשימו כמובן אותי לפני שבוע נודע לי שההשמנה קשורה ל"לימפדמה ראשונית" שיש לי שזו בעיה בניקוז הלימפה המאובחנת אצלי בעיקר ברגליים אבל הוסבר לי שחילוף החומרים שלי בכללות הוא אטי התזונה שלי אמורה לכלול מעט פחמימות קלות הרבה שתייה וכמובן פרות וירקות ופעילות גופנית התחלתי הליכה מהירה של 60 דק' 4 פעמים בשבוע (אחרי שנתיים שהפסקתי לעשות כושר פשוט מתסכול וחוסר הבנה של הגוף שלי) אשמח לדעת: 1) מהם המאכלים הנקראים פחמימות קלות 2) כמה מותר לאכול מהם כל יום

11/06/2015 | 08:36 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אני לא מתמחה בתזונה לתחום הזה .ולכן ממליצה לך לפנות לדיאטנית העוסקת בתחום זה. ההמלצות הכללית לבצקות לימפטיות הן לאכול פחמימות עשירות בסיבים ותזונה דלת מלח. בפחמימות עשירות בסיבים מדובר על קטניות, אורז מלא, וכדומה. כדי להפחית מלח, כדאי להימנע ממזונות משומרים (כולל טונה) נקניקים ומזונות מוכנים, וכמובן להוריד את צריכת המלח. ושוב, עדיף שתפני לדיאטנית בתחום, ולא לנסות לקבל תשובות בפורומים בשלב זה.

11/06/2015 | 13:35 | מאת: פרי

התקשרתי עכשיו לקופ"ח הם לא יודעים שיש כזה דבר. וכשניסיתי לחפש באתר. "דיאטנית המתמחה בבצקות לימפאדמה" לא עלו לי תוצאות רלוונטיות. אשמח לקבל את שם ההתמקצעות.: איך קוראים לדיאטנית שמתמקצעת בזה? ואיך משיגים אותה?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה