צעירה משמינה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/03/2015 | 22:02 | מאת: מאיה

אני בת 16 בקרוב גובה 57 שוקלת 62 כמה בערך אני צריכה להרזות כדי להגיע למשקל הנכון? ואיך אתם ממליצים לי לעשת דיאטה אני בחדכ ורואים טיפה שינוי אבל ני עדיין אוכלת חטיים ושותה מיצים כי קשה לי להפסיק .. יש טיפים להפסקה ?

10/03/2015 | 14:19 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

במיוחד אם את לא צריכה דיאטה.ואם את רוצה לעשות שינוי, אז תעשי את זה כמו שצריך, ותפני לדיאטנית מקצועית שתיתן לך המלצות שמתאימות לך. אפשר לאכול חטיפים ולשתות מיץ ולאכול הרבה דברים, גם כשעושים דיאטה. אבל חבל שתעשי משהו לבד, בלי הדרכה, שיגרום לך לכשלון ותסכול. ועוד, גם בגיל 16 יש צמיחה והתפתחות של הגוף. כך שגם אם לא תעשי דיאטה, אם תשמרי על המשקל הנכחי,את תרזי באופן טבעי. אם הספורט עושה שינוי, אז בכלל חבל להתחיל עם דיאטות. והכי חשוב, אם את רוצה טיפים, תפני לדיאטנית. את יכולה לפנות לדיאטנית נוער, והדגש הוא על דיאטנית נוער, בקופח.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה