ירידה יחסית מהירה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/08/2014 | 10:31 | מאת: קלי

שלום, אני בת 17 והתחלתי לאכול בצורה יותר מסודרת ובריאה כדי לרדת במשקל. התחלתי לפני כשבוע ויום, ותוך 5 ימים ירדתי קילו, ולאחר 4 ימים ירדתי עוד קילו. אני לא עושה איזשהי דיאטה מיוחדת, אוכלת רגיל, אפילו כמעט כמו קודם, רק בלי יותר מדי פחמימות ומתוקים. האם קצב הירידה הוא נורמלי?

03/08/2014 | 18:58 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אולי הורדת יותר מדי דברים? אני מציעה לך בחום לפנות לייעוץ מקצועי. את צעירה מדי לדיאטות, ואם את כבר עושה , לפחות תעשי את זה בצורה שלא תגרום לך להיות בדיאטות כל החיים.וגם על הדרך , באמץ ללמוד לאכול נכון בשבילך.והדגש הוא, על בשבילך. לכל אחת יש צרכים שונים. ובגילך הצעיר צריך להזהר מאד שלא לפגוע בגוף שלך . אז אנא ממך, פני לייעוץ מקצועי ולא דרך פורומים, גם אם הם טובים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה