עלייה במשקל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/07/2014 | 00:07 | מאת: אורנה

שלום רב, אני כבר זמן רב נמצאת בתהליך הורדה במשקל ולפני שלושה שבועות המשקל פשוט נעצר ואף עולה,לא מבינה למה?? אני לא מדלגת על ארוחות או אוכלת יותר אני פשוט המרתי פחמימה כמו פרוסת לחם רגיל בשלושה רבעים של כוס פייבר 1,או מדדתי במשקל גלידה שתגיע ל80 קלוריות וכדומה...מדוע המשקל עולה??לא מבינה!!!!

01/08/2014 | 09:07 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

מה שאת מתארת הוא נורמלי, ולא בהכרח מצביע על עצירת תהליך הירידה במשקל. אחרי 3 חדשים של ירידה, הגיוני שהגוף מתחיל "להתנגד" לירידה. פיזיולגית, הגוף שלך לא רוצה לרדת במשקל. יכול להיות שהעצירה הזו היא הערכת מצב פיזיולוגית לפני המשך ירידה במשקל. אני גם לא יודעת למה את מתכוונת בזה שעלית. למשקל הגוף יש תנודות של 2 ק"ג באופן טבעי למעלה ולמטה. כך שאם התנודות הם בטווח הזה, אין ממש צורך בהתייחסות. כי מדובר בתנודות שלא קשורות לאוכל. אולי המשקל שלך מתייצב , לקראת המשך הירידה במשקל.אולי את לפני מחזור? גיוון אכילה לא מונע ירידה במשקל. ואל תורידי אוכל! אבל כדי לענות לך באופן מלא, חסרים לי פרטים. גיל, גובה משקל התחלתי וכמה ירדת כבר.ובאיזה תדירות את נשקלת? אולי את מסיקה מסקנות לא נכונות.ועוד שאלה, למה את שוקלת אוכל? את סופרת קלוריות? תוכלי לתת לי לדוגמא למה שאת אוכלת?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה