SOMTING

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/06/2014 | 14:37 | מאת: $

תפו"א ומוצרים מבצק מעלים ת'רמת הגלוקוז והטריגלצרידים בדם ?

01/07/2014 | 12:10 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

בתפוחי אדמה ובצקים יש סוכרים, גם גלוקוז ( ולא רק). הגוף מייצר טריגליצרידים , מסוכרים ואלכוהול. כל סוכר שאוכלים בין אם בפירות ,בצקים ופחמימות בכלל, מעלה את רמות הסוכר בדם. והדוף משתמש בפחמימות אלה גם כתזונה למח, לשריר ולייצור גליצרידים. האם השאלה נובעת מבעיה כל שהיא או זו שאלה כללית? התשובה תשתנה בהתאם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה