דיאטה כבר המון זמן

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/05/2014 | 23:18 | מאת: ליאן

אני אחת שלוקחת גלולות יאז להורמונים כי יש לי שיעור יתר בפנים אני המון זמן מתאמנת , ב3 חודשים האחרונים ירדתי 5 קילו מתפריט של דיאטנית , כרגע הפסקתי לשתות מרק בערב כחלק מהתפריט ואני לא יורדת מה אני אמורה לעשות אני נתקעתי במשקל אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע בוקר-2פרוסום לחם קל עם אבוקדו וקוטג ו2 ירקות ביניים-פרי צהריים חצי כוס פחמימה וחזה עוף /עוף כלשהו ביניים-3-4 אגוזי מלך ערב-מרק מה אני יכולה לשנות בתפריט בשביל להוריד במשקל ובאחוזי שומן

30/05/2014 | 10:58 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

קיבלת ממנה תפריט שעבד בשבילך. תחזרי אליה להתייעצות נוספת. חבל שתעשי דברים על דעת עצמך שיפגעו בתהליך שעשית ויגרמו לך לעלות חזרה במשקל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה