מדוע איני זוכה למענה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/03/2014 | 13:00 | מאת: מלכה יעל

שלום נדיה איני מבינה מה קרה, מדוע נעלמת ואינך עונה לי. פניתי אלייך בפורום , ענית לי ושאלת מספר שאלות . זה נראה לי רציני ובשמחה עניתי על שאלותייך. מאז איני זוכה לתשובתך????? אשמח שתעני לי תודה

10/03/2014 | 14:08 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

לפעמים שאלות "בורחות" לי בשרשורים. האם תוכלי להפנות אותי לתאריך ששאלת או לשאול מחדש? אם אני לא עונה , זה בגלל שלא ראיתי, אני מתנצלת מראש.

10/03/2014 | 14:05 | מאת: מלכה יעל

שלום נדיה חושבת שמשהו מתבלבל פה משום מה, לא מבינה למה. תארתי לך איך אכלתי לפני הצבא. ואחזור שוב בכל זאת. אכלתי רק ג'אנק פוד. הרבה אוכל מטוגן. לא נגעתי בפירות ובירקות. לא יודעת למה קבלת את הרושם שאני מפחדת לאכול יותר ולכן אתקן ואומר שאני בד'כ אוכלת ממש טוב ,כי כך הן הדיאטות השפויות .ביומיום אני אוכלת את התפריט של שומרי משקל עם חריגות פה ושם לטובת משהו טוב. כעת אני אוכלת קצת יותר כפי שהמליצו לי ואף שמנתי קילו וחצי , אך אני עוד נותנת לזה הזדמנות. מעולם לא הרעבתי את עצמי או עשיתי דיאטות כאסח . פרט לשבועות שהנטרופטית נתנה לי דברים קיצוניים שאף הם לא היו הרעבה אלא, המנעות מפחממות ואכילה של כל היתר בכמויות טובות , או אכילה של דברים מלאים והמנעות מסוכר לבן קמח לבן וכד' עשיתי כדבריה וגם לא הניב תוצאות. לא יתכן שאני היחידה. אני מנסה למצוא מישהו שינסה להבין מה קורה פה. אגב בהמצלת הנטרופטית , עשיתי בדיקות לשחלה פוליציסטית וגם בדיקות הורמונליות. תודה לאל הכל תקין. אולי יש לך איזו שהיא מחשבה / ידיעה שלא חשבנו עליה. שוב תודה וכל טוב.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה