כמות חלב

דיון מתוך פורום  הנקה

26/03/2015 | 23:21 | מאת: יעל

לפני כשבועיים הפסקתי להניק את בני בן החודשיים ועברתי לשאיבות. בשבוע האחרון כמות החלב שלי בשאיבות ירדה לחצי. לפני יומיים התחלתי בכל שאיבה לעשות שאיבות של 7 5 ו3 דקות כדי להגדיל את כמות החלב אך הכמות לא עולה. מה אני יכולה לעשות כדי להעלות חזרה את בכמויות?? תודה יעל

27/03/2015 | 09:17 | מאת: לאה קליינין

היי יעל, אק קודם כל הכבוד. תמשיכי לשאוב כל 3 שעות, ממולץ לעשות SKIN TO SKIN- להניח עלייך את התינוק כמה שיותר. המגע יגרום להפרשת הורמונים שאחראים על יחרור החלב. כמוכן, ניתן לרכוש בבתי המרקחת כדורי חילבה המגבירים את ייצור החלב. תודה

מנהל פורום הנקה