משקל בתי

דיון מתוך פורום  הנקה

31/08/2014 | 11:19 | מאת: טל

שלום רב, אני אמא לתינוקת מקסימה בת 4 חודשים. היא יונקת בלבד ולא מוכנה בכלל לאכול מבקבוק גם לא חלב אם שאוב. אבל זה נושא משני כרגע :) היום נשקלנו שוב ומשקלה 6.280, כאשר השקילה האחרונה היתה ב10.8 ומשקלה היה 5.985. חשוב לי לציין שהיא צוחקת, מברברת, עושה קקי לפחות אחת ליום לעיתים יותר, שמחה, פעילה מאוד, עושה פיפי כמה פעמים ביום. היא לא נראית רזה מדיי אבל הבנתי שהיא לא עולה מספיק. אני אמא בפעם הראשונה ומודה שלעיתים קצת דאגנית מדיי. אשמח מאוד לחוות דעת של המבינות והמנוסות ממני. תודה מראש!

31/08/2014 | 11:21 | מאת: טל

שחכתי לציין שהיא יונקת לרוב רק משד אחד כל פעם ולא יותר מחמש-עשר דקות.

01/09/2014 | 09:33 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, לדעתי הכל בסדר. אבל אני לא רופא. מה רופא אומר בנושא?

מנהל פורום הנקה