מדבקות להלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/07/2005 | 08:08 | מאת: דינה

האם המדבקות להלבנת שיניים המפורסמות עכשיו בתקשורת באמת יעילות ובעיקר האם הן לא מזיקות? האם לדעתך כדאי לנסות אותם? תודה.

14/07/2005 | 12:19 | מאת: ד"ר גרינבאום

דינה שלום. אין לי ניסיון עם המדבקות .אבל CREST היא חברה רצינית ולא הייתה מוציאה לשוק מוצר ללא מחקר ופיתוח .כמו כל חומרי ההלבנה הביתית אין כאן בשורה חדשה אלא רעיון נחמד של מדבקות המכילות את החומר הפעיל ומשחררות אותו לאט לשן . כמו שאמרתי :מי שלא יכול להרשות לעצמו הלבנה קלינית לו מיועדים האמצעים של עשה זאת בעצמך .היות אינני חסיד גדול של טיפול בחומרים חריפים על השיניים או בחומצות אני לא מלבין את שיני הצהובות וגם לא הייתי עושה זאת בעד שום הון שבעולם .הצבע לא שווה את תקיפת השכבה הראשונה מעל לאנמל ה-PELICLEשיש בה משום הגנה על האנמל וחשיפת האנמל לחומרים צורבים חומציים הפוגעים בו .

06/08/2009 | 09:03 | מאת: גבי

כלכ המעונין ניתן להשיג אצלי את המדבקות להלבנת שיניים של החברה הידועה crest במחיר מוזל של 150 ש"ח. לפרטים:0542257616

08/03/2011 | 18:32 | מאת: יעל

?

04/04/2012 | 22:53 | מאת: אלינור

האם אפשר להשיג את המוצר עם כשרות ? האם זה פוגע איך שהוא בשיניים ?

מנהל פורום רפואת שיניים