סיר אלומיניום

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/11/2016 | 23:00 | מאת: סיר אלומיניום

שלום,שאלתי לגבי סיר אלומיניום. רשום שהסיר עשוי מיציקת אלומיניום וציפוי non stick (אין לי מושג מה זה),ושיש להשתמש בכף עץ או סיליקון שלא ישרט.שמתי לייבוש במתקן ייבוש הכלים והסיר נשרט ע"י סכין . האם מסוכן לשימוש? תודה

1. לפי כללי הפורום אין לעשות פרסום לחברות או למוצרים 2. תקראי מה שכתוב על הקופסא/אריזה, הרי קנית משהו שבחרת בו 3. הבעיה בשריטות שפוגם ביופי הסיר לא בגלל שיש בעיה של בטיחות 4. לכן לא שייך לפורום זה

23/11/2016 | 14:27 | מאת: דנה

תודה. באופן כללי יש בעיה לבשל בסיר שעשוי מאלומיניום?עד עכשיו הייתי רגילה לנירוסטה....

כן, בישול בסירי אלומיניום בתהליכי בישול חמים לא רצוי. אלומיניום מצטבר בגוף ועלול לגרום לבעיות נוירולוגיות ובעיות כליות רבות ושונות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות