פלסטיק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/09/2016 | 00:03 | מאת: רויטל

ערב טוב בכתבה שפורסמה באיד מאתרי האינטרנט ניתן הסבר על המשולש עם המספר המצוין בכל מוצר פלסטיק. לפי המופיע בכתבה לא מומלץ כלל להשתמש בבקבוק מים יותר מפעם אחת שען זה מסוכן וצובר חיידקים ומתכות. מצ"ב קישור לכתבה. האם הדבר נכון? http://www.hidabroot.org/article/212629

"הכתבה" שישנה באתר הנה מאוד לא מקצועית, שטחית ועם הרבה מאוד אי דיוקים והטעיות. לא יודעת מדוע בכלל מפרסים כתבה מסוג זה. לנושא מתכות - אין מתכות בפלסטיק הבקבוקים וזו שטות מוחלטת. חיידקים יצטברו בכל כלי פלסטיק, זכוכית, חרסינה, מתכת, עץ ושאר חומרים אם לא דואגים לנקיון והיגיינה. אפשר להשתמש בבקבוקי מים שימוש חוזר.

17/09/2016 | 12:12 | מאת: רויטל

כיצד אפשר לשמורנעל הגיינה בבקבוקי מים מלבד לשטוף אותם עם מים לפני שימוש נוסף? האם שטיפה במים זורמים מספיקה?

בדיוק כמו שאת שומרת על ניקיון והיגיינה של כל כלי אחר בבית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות