דירה הממוקמת מעל חדר הסקות המופעלות על סולר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/01/2016 | 13:29 | מאת: א.נ.

שלום, ראיתי לאחרונה דירה לקניה, הדירה ממוקמת בדיוק מעל חדר ההסקות של הבניין, כפי שהבנתי ההסקות עובדות על סולר. האם יש סיכונים בדבר שאמורים להשפיע על שיקולי בבחינת הדירה? תודה רבה.

חומר מסוכן לא יפגע בכם אם הוא בא איתכם במגע, במקרה זה אם לא תנשמו אותו. זה שיש מכל לא אומר שיש חשיפה לחומר. הסולר נמצא במכל והמכל סגור. כאשר הסולר נשרף תוצרי השריפה יוצאים עם ארובה בדרך כלל על הגג. אז, מבחינה זה לא רואה מה הבעיה שלכם. שיקולים לרכישת דירה או לאו החלטה שלכם כמובן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות