רמת סכנה בשריפה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/01/2016 | 15:05 | מאת: שיר

קניתי נרות ריחניים ויש על התחתית שלהם מדבקת ברקוד וכשהדלקתי אותם בתי הורידה מהם את המדבקה והיא בטעות נשרפה בלהבה עד כך שהתקמטה. אני לא יודעת מה יש במדבקות האלה ותמיד חשבתי שזה נייר אך איני בטוחה. האם יש שם חומרים רעילים או מסוכנים שיכלו לצאת לאוויר?

את רצינית? את שורפת נר שלם עם תוספת של חומרי ריח ואת מדברת על חתיכת ניר קטנטנה של מדבקה? בכל שריפה משתחררים לאוויר חומרים. כמו שקורה גם כאשר את מבשלת אוכל על הכיריים ושורפת גז בישול ונוסעת במכונית ושורפת בנזין, ועושה על האש ומדורות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות