המשך

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/11/2015 | 07:51 | מאת: דנה

שלום, את יכולה בבקשה לענות לי על שאלת ההמשך שרשמתי אתמול בשרשור בנושא הדברה מיום 15.10.15? תודה

מצטערת לא ראיתי שאלת ההמשך, היה מזמן. יבח שהשתמשתם במדביר לא מאושר ועם חומרים לא ידועים (מוזר, מה הוא לא יודע מה קנה?) וחבל שאתם לא מדווחים עליו לרשויות. ולשאלתך - חומרי הדברה נשטפים במים. ללא מים הם מתפרקים באוויר לאחר מספר שעות עד מספר ימים גם אם לא בוצעה שטיפה במים. מעבר לזמן שעבר שהחומר התפרק בו ומאחר ששטפתם את הבית כבר יותר מפעם אחת כבר לא נשאר חומר אין בעיה. מה החומר היה חשוב בשעות ובימים הראשונים, עכשיו זה כבר לא משנה כלל.

26/11/2015 | 14:44 | מאת: דנה

תודה רבה.הוריי חשבו שהוא מביא מדביר מוסמך ולא חשבו שיעשה בעצמו.הלקח נלמד

26/01/2016 | 17:02 | מאת: מוזי בוטון- בטיחות ואיכות הסביבה

היי דנה, בהמשך לדבריה של ורד, לפעמים הבאות הזמינו רק מדביר מוסמך ובדקו היטב האם חומרי ההדברה שבו הוא משתמש מאושרים על ידי משרד הבריאות ושיש לו את הרישיון המתאים להשתמש בחומרי ההדברה הספציפיים האלו להדברה בביתכם.

חומרי הדברה מאושרים על ידי משרד החקלאות

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות