צבעי רהיטים בחדר תינוקות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/11/2015 | 10:24 | מאת: הדס

שלום, קניתי רהיטים לחדר תינוקות מחברה בארץ. הרהיטים מעץ אורן צבועים בצבע ווש. האם חברה ישראלית מחויבת לעמוד בתקן צבע לגבי רהיטים לתינוקות? יש לציין שכבר 4 חודשים ועדיין יש ריח צבע ועץ מהרהיטים. תודה!

אם זו חברה ישראלית היצור צריך לעמוד בתקנים מחייבים אם יש. הריח שיש יכול להיות מהצבע ויכול להיות מהעץ. ריח איננו בהכרח מסוכן גם אם הוא לא נעים. כמובן חשוב לאוורר החדר ככל שניתן כי גם אם לא מסוכן לא נעים. שיטת הצביעה לא מלמדת מהו הצבע בו השתמשו לתהליך הצביעה אלא רק דרך הצביעה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות