תן תקן לקופת פלסטיק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/11/2015 | 19:16 | מאת: רועי

שלום, יש לי קופסת פלסטיק שאמורה להיות מיועדת לחימום במיקרו. אך כשבדקתי את תו התקן שמציין כי ניתן לחמם את הקופסה במיקרו, שמתי לב שהוא נראה קצת שונה מכל תו שאני מכיר שמציין שניתן לחמם במיקרו. זאת תמונה של התו על קופסת הפלסטיק (סימנתי באדום): http://i.imgur.com/JURGbwn.jpg ואלה התווים שאני מכיר (ראיתי עוד כמה פרט לאלה, אבל אף אחד מהם לא כמו התו על קופסתי): http://i.imgur.com/WISxNd8.jpg האם ההבדל בין התו על קופסתי לתווים הנ"ל הוא שולי, וניתן לחמם את הקופסה במיקרו ללא חשש?

תודה שצרפת התמונה, בהחלט עוזר כדי לענות התשובה. יש הסימון המקובל כפי שצרפת, אך גם הסימון שהראת הוא מקובל. הוא חלק מהסימון הקגיל בתוספת שהיצרן רוצה להגן על עצמו אז הוסיף הגבלה של טמפרטורה, המתיחסת לעמידות של המוצר בחום המתפתח בחימום במיקרוגל. הוא מגביל ל 100 מעלות, כך שאם תחמם משהו ולא יהיו מים, והטמפרטורה תעלה מעל 100 יכול להיות שהפלסטיק יתקלקל ויתעוות והוא לא רוצה תלונות. מעבר לכך הסימון תקין ואפשר לחמם דברים המכילים מים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות