כביסה של בגדים שנשמרו בשקית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/10/2015 | 23:45 | מאת: רותם

שלום, בשנה האחרונה שמרתי את הכביסה המלוכלכת שלי בשקיות (כאלה שלוקחים מהסופר) כי לא היה לי סל כביסה בדירה אליה עברתי ולא היה לי כוח לקנות. האם יש איזה שהיא בעיה בריאותית/בטיחותית בללבוש שוב בגדים מלוכלכים שנשמרו הרבה זמן בשקיות, לאחר שיעברו כביסה? נניח שהם אולי מתמלאים באיזה רעלים שיוצאים מהשקיות לאחר זמן רב שהם סגורים שם, שלא יורדים בכביסה? יכול להיות שהשאלה הזאת מטופשת, אבל פשוט יש לי בגדים מלוכלכים שסגורים כבר שנה בשקית (מסיבות מסוימות) ואני רק רוצה לוודא.

אחת מהבעיות הסביבה הקשות שיש היא ששקיות סופר אינן מתפרקות בסביבה. אם הן היו מתפרקות אז הן לא היו מצטברות ולא היו מהוות הפרעה לסביבה. לכן, שקיות הסופר שלך בהן מאוחסנים בגדים הרבה זמן אין בזה בעיה. אם לא נקי, תכבסי, אם נקי פשוט תלבשי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות