ריסוס בk500

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/10/2015 | 21:16 | מאת: יעל

שלום רב, העוזרת שלי ריססה את הבית כולו בk500 לפני 10 ימים כשהיינו בחול. ריססה בתוך ארונות המטבח ( פינתה ואז ריססה) בחדרי הילדים בפינות, על הרצפה. מאז שאפנו את הארונות והרצפה . האם החומר הספיק להתנדף?? חייבת לציין שריססה במיכל שלם

לאחר 10 ימים ולאחר שטיפה כבר לא נשאר חומר הדברה. חומר ההדברה לא מתנדף אלא מתפרק.

04/10/2015 | 07:21 | מאת: יעל

גם אם רשום עג המיכל שהחומר פועל לטווח ארוך? כמו כן, אם נשאר ריח של ריסוס האם זה מעיד על המצאותו של חומר הדברה? תודה

גם אם רשום. זה לא שחומר ההדברה נשאר, אלא הוא עושה את העבודה ואז החרקים מתים ואז עד שיחזרו שוב יקח זמן. הריח איננו מחומר ההדברה הנמצא במוצר בכמויות קטנטנות ומתפרק במהירות אלא משאר החומרים שבונים את התכשיר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות