אסבסט

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/09/2015 | 14:44 | מאת: מיכל

שלום, בהמשך להודעה קודמת, השטיח לינולאום שיש לי ניסיתי לקרוא עליו קצת ומצאתי שיש שטיחים שיש בהם מילוי אסבסט . השטיח שלי כפי שציינתי הוא דומה יותר לשטיחי פעילות שהיו פעם בגני הילדים(בעיטורי וינטאז) שיש להם שתי שכבות שכבה רכה מבודדת ספוגית קצת ונראית אוורירית מפבנים(כשאני מותחת אותה)והשנייה מחומר לינוליאום או pvc. האם ידוע לך על לינוליאומים ישנים מאוד בישראל שיש בהם אסבסט? שנה טובה

כבר משנות השמונים אסור להשתמש באססט למרצפות לינולאום. בארץ השימוש לא היה מקובל. זאת אומרת 35-40 שנה שכבר לא בשימוש בכלל. בשטיחים לא היו שמים. והתיאור שלך לא מלמד על אסבסט בכלל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות