מיחם מים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/05/2015 | 19:07 | מאת: קרן

שלום רב אני רוצה לקנות מיחם מים לשבת. הבעיה היא שנכנסתי לאתר כדי לבחון מיחמים שונים ובתאור של כולם כתוב- גוף חיצוני מנרוסטה. אז מה החומר בתוך המיחם? הרי חשוב לי בעיקר שהגוף הפנימי יהיה מנירוסטה שהוא חומר "בריא". האם את יודעת למה הם התכוונו? וממה עשוי באמת החומר הפנימי במיחמי מים? תודה רבה

פשוט ניסוח לא מקצועי של המוכרים. יש את גוף המיחם, המכסה, גוף החימום והחלקים הנלווים לו. הכוונה שהגוף החיצוני, לא חלקים פנימיים של המיחם, כולל הדופן הפנימית של המכל הם מנרוסטה, לא שאר החלקים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות