הרעלה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

31/03/2015 | 21:14 | מאת: עדי

שלום. כל יום כשאני מכינה סלט, אני שוטפת את הירקות במים ובסבון כלים.הבנתי כי זה לא רצוי. עד כמה הסבון רעיל ומסוכן? מהן תופעות הלוואי? אני עושה זאת כבר קרוב לחודשיים( אני בתחילת הריון) תודה

לקריאה נוספת והעמקה

הרעלה ממה? מסבון כלים המיועד לכלים שאת אוכלת מהם כל החיים, ומכיל חומרים המותרים לשימוש במזון? מזה עכשיו הפירות והירקות נקיים מלכלוך ואולי מזיהום ביולוגי? ומה הקשר להריון?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות