שאלה בנוגע לk 300

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/03/2015 | 13:33 | מאת: דניאל

היי ריססנו שלשום בערב k300 באיזור המטבח רק בארון מתחת לכיור היכן שמצוי הפח זבל ,בעקבות נמלים שהיו , ביום למחרת (אתמול)החלון ליד היה פתוח וכמעט לא היה ריח מה הסיכון לבני אדם המצויים בסביבת הריסוס הזו או ליד איפה שרוסס כאמור זה ממש ליד הכיור אז עשיתי היום כלים באיזור אומנם לא היה ממש ריח אך אני לחוצה מהסיכון אם אפשר לקבל הרעלה ?

החומרים בתכשירים הביתיים בהם בריכוז נמוך וברעילות נמוכה יחסית. יכול להיות שלנשום מידית את התרסיס יגרום למעט אי נוחות שתחלוף לאחר זמן קצר. לאחר מספר שעות כבר אין בעיה. לאחר יומיים ממש אין בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות