שאלה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/03/2015 | 00:34 | מאת: דן

במידה ושתיתי ביצה הנגועה בסלמונלה האם בוודאות אני אהיה חולה או שזה תלוי בריכוז הסלמונלה ובמערכת החיסון איך זה עובד?

כמו בכל זיהום מיקרוביאלי, לא כל מי שנחשף חולה, כמו למשל בשפעת או בכל מחלה אחרת. לא כל מי שנחשף חולה. תלוי במספר משתנים כמו שאמרת, המערכת החיסונית, הכמות מהגורם אליו נחשפים וגורמים נוספים. אז אתה יכול לאכול ביצה נגועה ואולי לחלות ואולי לא. מאחר שמראש לא יודעים אם תחלה או לא או מי יחלה רצוי לדאוג לביצים נקיות מכל זיהום מסוכן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות