סוניקטור אצבע בשבוע 15 להריון- דחוף!!

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/02/2015 | 12:11 | מאת: עדי

באמצע עבודה במעבדה היום ראיתי פתאום שבמנדף לידי עובד סוניקטור אצבע שמישהו חיבר והפעיל בלי להתריע.. אני בשבוע 15 עכשיו ולחוצה מאוד שמא זה יפגע בעובר.. מה באמת הסיכונים שבעניין והאם יש צורך לראות רופא בדחיפות או שאפשר לחכות עם זה כמה ימים? תודה רבה!!

סוניקטור? או וורטקס? הסיכון המוביל העיקרי בסוניקטור הוא רעש וויברציה בעוצמות גבוהות. סוניקטור אצבע בדרך כלל לא מדיע לעוצמות אלה. כמובן מידע על העוצמה היה עוזר. בעיקרון, בלי מידע זה, בדרך כלל אין בעיה עם סוניקטורים קטנים והריון. לראות רופא, אם את רוצה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות