חימום כרית סיליקון בטוסטר אובן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/12/2014 | 10:45 | מאת: הילי

שלום, קיבלתי מתנה כרית חימום עם גרגרי סיליקון מיוחדים של לייף. הכרית מיועדת לחימום במיקרוגל, אך אני לא מחזיקה מכשיר זה בביתי ולכן רציתי לשאול אם אפשר לחמם את הכרית בטוסטר אובן תודה!

ממש לא!

23/12/2014 | 08:52 | מאת: הילי

מאחר שהכרית שקבלת ההנחיות הן למיקרוגל, זה אומר שהחומרים ממנו עשויה הכרית לא יהיו עמידים בחימום בטוסטר אובן. אם כתוב בהנחיות שאפשר, תבדקי שוב אז אפשר, אחרת, לדוגמא הכרית תאבד צורה, החומר יתפרק ועוד, תלוי בחומרים המדויקים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות