גג פלסטיק בגן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/10/2014 | 14:45 | מאת: שלומית

שלום, אני שוקלת לרשום את ביתי למשפחתון שבו יש מרפסת סגורה ומקורה בחומר פלסטי כלשהו. מדובר בגג ישן מאוד במצב לא טוב- מאוד מלוכלך או מעובש, לא ברור לי (אין ריח). האם חומרי פלסטיק מהגג עלולים להפלט ולהיות מסוכנים? (המרפסת לא מאווררת כלל). תודה רבה

לא יודעת מה החומר. אך, פלסטיק רגיל המשמש לגג לא מהווה בעיה מיוחדת.

24/10/2014 | 13:57 | מאת: דנינו דוד

שלום אני ממליץ לבדוק אם יש בדיקת יציבות לגג ע"י הנדסאי או מהנדס וכן לבדוק אם בגן בוצעה בדיקת בטיחות בהתאם להנחיות משרד הכלכלה למעונות יום .

כמובן שההורים צריכים לוודא שלגן יש את כל האישורים והרשיונות הנדרשים לפעילות בטוחה. השאלה התיחסה להיבט הפלסטיק שבגג.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות